Zoekmachine marketing

Bij iedere zoekmachine marketing strategie draait het om zichtbaarheid.
Als uw bedrijf concurrent wilt zijn in de huidige markt,
hebt u online zichtbaarheid nodig die ervoor zorgt dat uw doelgroep u kan vinden.

01.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Helaas, een goede zakelijke website is niet meer het enige wat nodig is om uw doelgroep te bereiken. Althans niet tot dat u deze hebt geoptimaliseerd voor zoekmachines en ervoor zorgt dat u een autoriteit wordt op het internet. De inhoud van uw website is belangrijk en moet aansluiten op de vraag die uw doelgroep heeft.

Naast dat uw inhoud uniek en relevant moet zijn is het ook belangrijk dat andere websites u aandragen als autoriteit gerelateerd aan uw product en/of diensten.

U hoeft niet naar een SEO expert te gaan om te weten dat links van uw site, de positie in de zoekresultaten verhogen. Link building strategieën zoals directory inzendingen en betaalde tekstlinks zijn er al een tijdje, maar zij hebben hun effectiviteit verloren. Daarentegen zijn er natuurlijk andere mogelijkheden die daarentegen meer effectiviteit hebben gekregen.

Links zijn daarom nog steeds erg belangrijk voor de online zichtbaarheid. Wij helpen onze klanten om hun benadering van zoekmachine strategieën te maken die zorgen voor hogere posities in de zoekresultaten.

02.

Zoekmachine adverteren (SEA)

NetIdentity heeft al jaren ervaring met het managen van grote en complexe zoekmachine advertertentie campagnes. Deze worden gemanaged in een resultaat gerichte orientatie.

Uw doelstellingen hebben onze hoogste prioririteit! Wij zorgen voor het behalen van maximale resultaten van uw campage(s).Wij streven naar een geintergreerde aanpak. Wij leggen onze focus niet enkel op service.

De kennis die wij opdoen uit de resultaten worden weer gebruikt voor andere campagnes die wij voor u beheren. En vice versa, de resulaten of de zoekmachane campagnes kunnen weer gebruikt worden om bijvoorbeeld de toegangkelijkheid van uw website te verbeteren.Daarnaast heeft NetIdentity uitgebreide internationale ervaring en kan zorgen voor wereldwijde campagnes voor uanneer u ook global uw producten en/of diensten aanbiedt.

NetIdentity heeft gewerkt voor bedrijven met kantoren in België, Duitsland en Engeland. Daarnaast hebben wij op internationaal een uitgebreid netwerk.Tot slot, is NetIdentity op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij onderhouden intensief contact met partijen zoals Google en nemen wij deel aan verschillende seminars en gebruiken wij de laatste tools gericht op zoekmachine marketing.