Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO is search engine optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. SEO is een onderdeel van zoekmachine marketing en heeft als doel een website hoger te laten scoren in Google of een andere zoekmachine. Dit voor de webpagina relevante trefwoorden en combinaties.

Waarom SEO (zoekmachine optimalisatie)?

Met behulp van zoekmachine optimalisatie zorgt u ervoor dat mensen uw website vinden. U kunt zelf wel nagaan hoeveel mensen er gebruik maken van het internet. Stelt u eens voor dat deze mensen uw website vinden en uw diensten of producten kopen?  U zult dan natuurlijk een hogere conversie en meer omzet krijgen. Het is natuurlijk in werkelijkheid zo dat deze potentiële afnemers natuurlijk niet bij de eerste beste winkel een product of dienst kopen. Uit een recent onderzoek is gebleken dat 85% van de consumenten op het internet eerst aanbieders vergelijkt voordat men besluit te kopen.  U heeft dus veel meer kans dat u door zoekmachine optimalisatie meer klanten krijgt. Daarnaast is SEO ook meetbaar en maakt daarom uw bedrijfsvoering efficienter. Door te analyseren waar de behoeften liggen van elke bezoeker kunt u uw website hierop aanpassen. Sommige pagina’s zijn informatief terwijl andere pagina’s meer “call to action” zijn. Ook bespaart u kosten door middel van zoekmachine optimalisatie in vergelijking met bijv. google adwords (SEA) of vergelijkingssites. Anders dan bij SEA (search engine advertising) heeft u niet direct resultaat, maar het resulteert wel in veel langer succes. Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt voor langdurige grote bezoekersaantallen naar uw website. Door middel van het opzetten van een goede zoekmachine optimalisatie strategie kunt u veel meer halen uit uw website dan dat u dat nu doet.

Hoe kan uw website geoptimaliseerd worden voor Google?

Netidentity kan er voor zorgen dat uw bedrijf meer bezoekers en klanten krijgt naar uw website door te zorgen dat u in de top 3 van google gepositioneerd wordt. Gemiddeld komt zo’n  58.4% van al het door klik verkeer (CTR) in de zoekresultaten van Google uit de positie 1 t/m 3.  Netidentity doet onderzoek voor uw welke zoekwoorden voor u het meest relevant zijn en waar u het hoogste bezoekersaantal en conversie kunt krijgen. Samen bepalen wij de strategie die bij uw bedrijf past. Ook zorgen wij dat uw website geoptimaliseerd wordt volgende laatste normen van Google. U kijg van ons ook een SEO Certificaat doet uw website geoptimaliseerd is. Neem daarom contact met ons op en wij zorgen dat uw website de positie verdient in Google, namelijk een positie in die top 3. Wanneer u wilt komen wij vrijblijvend bij u langs en krijgt u van ons een gratis SEO Scan overhandigd.